• ZAČIATOK ŠK.R. 2024/2025
          • ZAČIATOK ŠK.R. 2024/2025

          • Milí rodičia,

            ďakujeme všetkým rodičom, ktorí sa zúčastnili Rodičovského združenia, na ktorom sa oboznámili s organizáciou prevádzky MŠ v novom šk.r. 2024/2025. Pre rodičov, ktorí sa nemohli zúčastniť sú k dispozícii informácie na tomto webovom sídle MŠ, keď kliknete na hornej lište na modul "O škole", potom "Okienko pre rodičov" a otvoria sa Vám "Oznamy".

            Rodičia, ktorých deti už navštevovali našu MŠ majú už konto na EduPage a vedia pracovať s touto mobilnou aplikáciou. Pre nových rodičov, ktorých deti nastúpia do našej MŠ v pondelok 2.9.2024 prvý krát, budú vygenerované heslá začiatkom týždňa a zašleme ich na mailové adresy, ktoré udali na prihláške pri zápise do MŠ. 

            Dokumenty, ktoré potrebuje dieťa prvý deň v MŠ - nájdete ich na webe taktiež v "Okienko pre rodičov" a v ľavom stĺpci "Tlačivá": 

            - riadne vyplnené a podpísané tlačivo o bezinfekčnosti s aktuálnym dátumom 2.9.2024 - "nové" deti v papierovej forme a "staré" deti posielajú bezinfekčnosť cez EduPage (v pondelok ráno), bez tlačiva nebude dieťa učiteľkou prevzaté. Tlačivá budú aj k dispozícii v každej šatni na skrinkách, rodičia ich mali k dispozícii aj na rodičovskom združení.

            - ak pre dieťa príde popoľudní niekto íný, kto ho ráno priviedol, tak je potrebné odovzdať aj riadne vypísané a podpísané tlačivo plnomocenstva.

            Ďakujeme, že čítate s porozumením a všetko čo chcete vedieť, Vám ochotne povedia aj p.učiteľky na triedach. Tešíme sa na stretnutie a spoluprácu v novom šk.r. 2024/2025 !

        • POZVÁNKA NA RZ
          • POZVÁNKA NA RZ

          • Riaditeľka MŠ pozýva rodičov na stretnutie - rodičovské združenie, ktoré sa uskutoční v stredu 28.augusta 2024 o 16, 00 hod. v jedálni MŠ. Účasť rodičov je potrebná, oboznámite sa s organizačnými záležitosťami ohľadom nového šk.roku 2024/2025. Tešíme sa na stretnutie!